PRIVELESSEN HONDENGEDRAG GUIding DOgs

Leer jezelf maar ook je hond kennen!

Privélessen zijn er gekomen omdat er zich een probleem voordoet en dat we daar aan willen werken. Om dat op een efficiënte manier te doen nemen we de hond mee naar een plaats waar er weinig afleiding is zodat we stap voor stap verder kunnen gaan om het gedrag van de hond te doen aanpassen.
Eens we het gedrag van de hond hebben kunnen lezen en weten waar het probleem zich voordoet gaan we verder werken maar op een plaats waar de prikkel al iets groter is, zo leren we de hond dat hij zich niet problematisch moet opstellen. Uiteindelijk is het de bedoeling om de hond in de probleem zone te brengen en dat dit dan voor hem geen probleem meer is zodat hij zich kan gedragen naar de wens van de eigenaar.

Het doel van privélessen is om zowel de hond als de eigenaar te laten inzien dat er meer mogelijkheden zijn om het zogenaamde gedragsprobleem op een aangename manier op te lossen.

FAQ

Hoe gaan zo’n privélessen rond hondengedrag in zijn werk?

privelessen hondengedrag
Meestal begin ik met één uur om de hond de tijd te geven om alles in zich op te nemen. Daarna neemt de eigenaar zelf de beslissing voor een volgende afspraak.
Veel hangt af van de medewerking van de eigenaar, hoe meer men oefent , hoe sneller er iets bereikt wordt.
Een uur privéles kost €20 en €0.35 vervoersonkost per km.
  • Advies en onderzoek €35 per uur.
  • vervoersonkost € 0.35 per km

Privélessen worden gegeven op een locatie waar het probleem zich voordoet. Deze lessen kunnen aan huis of op verplaatsing worden gedaan. Een privéles = één hond = één geleider en één begeleider( guiding dogs). Naargelang het probleem dat zich stelt kunnen er één of twee honden de les ondersteunen om het probleem op te lossen.
Privélessen worden op een ontspannen manier overgebracht, veel observeren, veel uitleg over het gedrag maar vooral de hond HONDS laten zijn. Eens de hond zich aanpast dan pas kan ook de eigenaar zich ontspannen, vanuit deze fase kunnen we gaan werken aan het echte probleem.

WAAROM ZOU IK PRIVELESSEN NEMEN?

WAAROM ZOU IK PRIVELESSEN NEMEN?

Het is gewoon leuk om met je hond te kunnen gaan wandelen en je geen zorgen hoeft te maken over wat er eventueel zou kunnen gebeuren. Het is niet leuk om als hondenbezitter te moeten stressen als je je hond wil uit laten

WANNEER ZIJN PRIVELESSEN NODIG?

WANNEER ZIJN PRIVELESSEN VOOR MIJN HOND NODIG?

Als de eigenaar vind dat hij of zij het probleem niet meer aan kunnen en daardoor de hond minder zouden gaan uitlaten omdat er geen fun aan is.